Bästa företagslån 2021

Driver du företag och letar efter lån? Hitta bästa företagslånet med lägsta räntan och bäst villkor här hos oss. Jämför de bästa företagslånen för olika bolagstyper som enskild firma, aktiebolag, handelsbolag och kommanditbolag. Vi har samlat de bästa lånen för företag från de långivare som har de mest fördelaktiga villkoren. Se de bästa företagslånen just nu!

Topp 3 bäst i test av företagslån just nu

populär
Bästa företagslånet hos Lendo Företag
Lendo Företagslån
Låna 50 000 kr – 3 000 000 kr
Löptid 4 - 36 mån
UC
Bet.anm. - accepteras
17 långivare
Lån till nytt företag - ja
TrustScore - 4,5 av 5 (1 529 betyg)
Ansök om lån
Läs mer om Lendo
Approva företagslån
Approva Företagslån
Låna 30 000 kr – 300 000 kr
Löptid 2 - 18 mån
Bisnode
Bet.anm. - accepteras
TrustScore - Saknas, nytt företagslån
Ansök om lån
Läs mer om Approva
Bästa lånet med Zmarta
Zmarta Företagslån
Låna 10 000 kr – 5 000 000 kr
Löptid 1 - 60 mån
UC
Bet.anm. - accepteras
Lån till nytt företag - ja
TrustScore - 4,6 av 5 (3 331 betyg)
Ansök om lån
Läs mer om Zmarta

Företagslån för att få ditt företag att växa

Vi på Bästa-lånet hjälper dig att hitta de bästa företagslånen. Vi har jämfört olika långivare åt dig och samlat dessa för att du ska kunna hitta bästa möjliga låneerbjudande för dig och ditt företag.

Lendo – Bästa företagslånet 2021

Lendo erbjuder förutom privatlån även företagslån till enskild firma, aktiebolag, handelsbolag och kommanditbolag. Du kan även ansöka om lån hos Lendo om du har nystartat företag.

Låneförmedlaren jämför lån för företag hos flera aktörer med endast en kreditupplysning genom UC. Ett smart alternativ för att få ett bra låneerbjudande. När du ansöker om ett företagslån hos Lendo med din enskilda firma eller ditt handelsbolag tas kreditupplysningen på dig som privatperson. För andra företagsformer tas upplysningen på företaget.

På Trustpilot har Lendo ett utmärkt betyg på 4,6 av 5!

Lendo

Approva – Flexibla företagslån

Approva är en lite mindre långivare, vilket ofta ger ett bättre personlig bemötande än i jämförelse med storbankerna. Approvas företagslån kan vara ett bra alternativ för entreprenörer, småföretagare och frilansare som har enskild firma och är i ett uppstartsskede med tanke på ett mer begränsat lånespann på mellan 30 000 – 300 000 kronor. Det går givetvis bra att även med ett AB eller handelsbolag ansöka om lån hos denna långivare.

Långivaren erbjuder flexibla företagslån och ansöker du på deras öppettider under vardagar mellan klockan 9 – 17 kan du ofta få besked av en handläggare inom 15 minuter. Blir du beviljad ett lån och accepterar låneerbjudandet, sker utbetalningen ofta redan samma dag till företagets bankkonto.

Approva har även prisgaranti, vilket innebär att om du har blivit erbjuden ett företagslån med en lägre ränta hos en annan långivare kontaktar du Approva via e-post för att kunna ta del av prisgarantin.

Approva

Zmarta företagslån

Zmarta har lång erfarenhet av att förmedla lån till privatpersoner. Nu erbjuder de även företagslån för att kunna hjälpa företagare att finansiera sin tillväxt.

Det är kostnadsfritt att jämföra företagslån och bankerna presenterar sina låneerbjudanden efter att de bedömt företagets framtida förmåga att betala tillbaka lånet. Med endast en kreditupplysning kan du få låneerbjudande från flera kreditgivare.

Zmarta

Bästa företagslånet

Jämför företagslån

Det kan vara svårt att veta vilket företagslån som är det bästa för just ditt företag. Därför är det viktigt att jämföra olika långivare och vi har gjort det grövsta jobbet och samlat de allra bästa. Lendo och Zmarta är två låneförmedlare som jämför olika långivare för att hitta bästa företagslånet för just dig.