Coop Medmera Bank Privatlån – Låna pengar från Coop

Coop Medmera Bank erbjuder privatlån utan säkerhet där det går att låna upp till 500 000 kronor. MedMera Bank är ett helägt dotterbolag till Kooperativa Förbundet och marknadsför privatlån under varumärket Coop Privatlån. Lånet innebär att du inte behöver lämna någon säkerhet för att få låna. Du kan också använda lånet till att samla andra dyrare krediter och lån. Förutom att erbjuda lån har banken även tjänster för kreditkort och sparande.

Om du är medlem i Coop får du inte bara ränterabatt på lån. Du kan också få bonuspoäng när du handlar i butikerna och spara pengar på särskilda medlemserbjudanden.

 

Coop

Låna 15 000 kr – 500 000 kr

Effektiv ränta 3,76 – 10,36%

Lägre ränta för medlemmar med ränterabatt

Första månaden är amorteringsfri, dock måste ränta betalas

 
Återbetalningstiden är 2-15 år
Ålderskrav 20 – 70
Inkomstkrav – årsinkomst 240 000 kr
Betalningsanmärkningar – Nej
Räntefritt för nya kunder – Nej
Uppläggningsavgift 0 kr
Administrationsavgift 20 kr

Räkneexempel lån: 90 000 kr i 8 år.
Totalt att återbetala 111 051 kr med 1 165 kr/mån.
Nom. rörlig ränta 4,90 %. Eff. ränta 5,50% (aviavgift 20 kr/0 kr vid autogiro, uppl. avgift 0 kr).

RÄKNA PÅ LÅN     LÄS MER & ANSÖK >


Privatlån hos Coop

Coop Privatlån är ett så kallat annuitetslån där första månaden är amorteringsfri men du måste betala räntan. Du väljer lånebelopp och återbetalningstid utifrån dina egna förutsättningar. Räntan för lånet sätts individuellt när du skickat in din ansökan och baseras på dina uppgifter i ansökan och den kreditprövning som genomförs.

Du kan när som helst betala hela eller delar av lånet utan någon extra avgift. Om du vill lösa ditt lån i förtid kontaktar du MedMera Bank för att få information om hur du går tillväga.

Coop lån med ränterabatt för medlemmar

Om du som låntagare är Coop-medlem när du ansöker på coop.se får du alltid rabatt med 1% lägre ränta än din individuellt satta ränta.

Fördelar med att låna pengar genom Coop

En fördel med ett lån hos Coop är att du inte behöver amortera den första månaden då den är amorteringsfri. Det innebär att du kan vänta lite med att börja betala av på ditt lån.

Om du vill kunna låna större summor och till lägre ränta är det en stor fördel om du kan lägga till en medsökande när du lånar.

Det ingår ett kostnadsfritt låneskydd till ditt lån de tre första månaderna. Låneskyddet är en säkerhet som träder i kraft om det händer någon oförutsedd händelse som gör att du inte kan betala av på lånet.

Som låntagare hos Coop MedMera Bank har du möjlighet att ansöka om att få två betalningsfria månader varje år.

Grundkrav med Coop privatlån

För att kunna ansöka om ett Coop Privatlån behöver du vara minst 20 år, ha en månadsinkomst på minst 20 000 kronor samt vara svensk medborgare sedan minst tre år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar eller någon pågående skuldsaldo hos Kronofogden.

MedMera Bank godkänner bara de som ansöker som har antingen en tillsvidaretjänst, eget företag eller pension. Om du har en medlåntagare kan du få mer förmånligare lånevillkor och det ger dig bättre förutsättningar för att kunna få en låg ränta.