Lendo – Låna pengar från Lendo

Låna pengar med ett smidigt privatlån hos Lendo. Fördelarna med att låna hos Lendo är att de låter dig som låntagare söka lån hos ett flertal långivare via din dator eller mobil. Du kan låna pengar till bra ränta och villkor via låneförmedlaren Lendo med privatlån på belopp upp till 600 000 kr.

Låna 10 000 kr – 600 000 kr

Effektiv ränta 2,95 – 29,95%

35 långivare

Erbjuder även företagslån

Återbetalningstid 1-15 år
Ansök med BankID – Ja
Kreditupplysning – UC
Utbetalningstid 2 – 5 bankdagar
Direktutbetalning – Nej
Ålderskrav 18 – 70
Inkomstkrav – årsinkomst 110 000 kr
Betalningsanmärkningar – Ja
Räntefritt för nya kunder – Nej
Uppläggningsavgift från 0 kr
Administrationsavgift från 0 kr

Räkneexempel lån: 300 000 kr i 12 år. Totalt att återbetala 408 733 kr på 144 avbetalningar = 2 838 kr/mån. Nom. rörlig ränta 5,42 %. Eff. ränta 5,56% (aviavgift 0 kr, uppl. avgift fr. 0 kr).

RÄKNA PÅ LÅN     LÄS MER & ANSÖK >


 

Se fler lånemöjligheter hos andra låneförmedlare och långivare:
Jämför lån bäst i test / Se alla långivare


Lendo samarbetar med följande långivare och banker

Innan du väljer att låna pengar via låneförmedlaren Lendo kan det vara bra att ta reda på vilka banker och långivare de samarbetar med. Med en enda kreditupplysning (UC) jämför Lendo åt dig bland dessa långivare.

Approva, Aros kapital, Avida Finans, Balanzia, Bigbank, Brabank, Brocc, Capacito, CapitalBox, Collector bank, Coop, Corpia, Credento, Credway, Euroloan, Fedelta, Forex bank, Froda, Goodcash, ICA Banken, Ikano Bank, IMH Finans, Konsumentkredit, Lån & Spar Bank, Lendify, Marginalen Bank, Moank, MoneyGo, Mynt, Nordax Bank, Nystart Finans, OPR, Qred, Remember, Resurs bank, Santander Consumer Bank, SEB, SevenDay, Svea Bank, Svea Ekonomi, Swedbank, Thorn, Wasa Kredit, Qapitala

Lendo företagslån

Lendo erbjuder också företagslån till enskild firma, aktiebolag, handelsbolag och kommanditbolag. Du kan även med nystartat företag ansöka om lån hos Lendo. Se fler företagslån här.

Privatlån hos Lendo

Lendo är en låneförmedlare med 35 långivare anslutna som värderar din låneansökan. Undrar du vad Lendo för krav för att du ska få låna pengar via dem och om man får ha betalningsanmärkningar? Här går vi igenom många av de grundkrav du måste uppfylla om du ska låna pengar via Lendo. Det är ingen garanti för att just du ska få låna pengar men det ger en bra koll på om grundkraven som du minst måste uppfylla och om dessa  stämmer överens med ditt utgångsläge.

Betalningsanmärkning

När man väl har en betalningsanmärkning eller en skuld hos Kronofogden är det nästan alltid omöjligt att bli beviljad ett lån hos en traditionell långivare. Lendo kan i samarbete med några långivare ge dig möjlighet till att få ett lån trots betalningsanmärkningar. Om du i dag har betalningsanmärkning accepteras det av några av de anslutna långivarna när du ansöker om att låna pengar via Lendo.

Samla lån och krediter hos Lendo

Lendo är en låneförmedlare som är populär att samla lån hos och lösa dyra smålån. De har till och med en specialsida för att samla lån. Där finns även vanliga privatlån för dig som inte har behov av ett samlingslån.

Du kan spara mycket pengar genom att sänka din månadskostnad genom att slå ihop dina lån och krediter hos Lendo. Det innebär att du tecknar ett nytt lån som är lika stort som dina samlade skulder men får färre amorteringar, fakturaavgifter, administrationsavgifter och annat och en total lägre månadsränta. Men det är alltid viktigt att först jämföra innan du ska samla lån för att hitta det bästa samlingslånet.

Låna pengar genom Lendo med endast en kreditupplysning

Om du har beslutat dig för att låna pengar från Lendo blir det bara en kreditupplysning oavsett antal banker som behandlar din låneansökan. Kreditupplysningen ligger till grund för bankernas kreditbedömning och de villkor de kan erbjuda.
På Lendo får du efter din ansökan en sammanställning inom 24 timmar av samtliga erbjudanden som bankerna kan erbjuda dig. Det här är ett bra sätt att hitta billigaste lånet med den lägsta räntan och lägst avgifter och det är du själv som väljer hos vem du vill låna. Du är heller inte bunden att tacka ja till något av de erbjudanden som presenteras.