Hos SevenDay kan du ansöka om privatlån utan säkerhet upp till 500 000 kronor. Du måste uppfylla vissa grundkrav för att få låna pengar som exempelvis att ha en fast årsinkomst och inte ha några betalningsanmärkningar. Att ha en medsökande kan öka möjligheterna till att få lånet beviljat.

Räntan som erbjuds är individuell och fastställs efter en kreditbedömning. Du kan som låntagare ansöka om en betalningsfri månad som du kan nyttja för att minska dina kostnader de månader när du behöver pengar till annat.

SevenDay erbjuder lån och sparkonton till privatpersoner. De erbjuder privatlån utan säkerhet, billån och olika betalningslösningar för butik och e-handel. Du kan även öppna ett sparkonto hos SevenDay med hög ränta och enkla villkor.

SevenDay

Låna 10 000 kr – 500 000 kr

Effektiv ränta 3,95% – 14,60%

Du kan få betalningsfria månader

Prisgaranti

Sparkonto ränta 0,85 – 1,05%

 

 • Återbetalningstiden:1-12 år
 • Ålderskrav:20
 • Inkomstkrav – årsinkomst:120 000 kr
 • Betalningsanmärkningar:Nej
 • Räntefritt för nya kunder:Nej
 • Uppläggningsavgift:495 kr
 • Administrationsavgift:0-45 kr

Räkneexempel lån: 125 000 kr i 12 år.
Totalt att återbetala 162 878 kr med 1 384 kr/mån.
Nom bunden ränta 4,95%. Eff. ränta 5,15% (aviavgift 0 kr via autogiro, uppl. avgift 495 kr).

Läs mer och ansök om lån


SevenDay erbjuder privatlån utan säkerhet

Hos SevenDay kan du ansöka om privatlån utan säkerhet på belopp mellan 10 000 och 500 000 kronor. Du kan låna till vad du vill eller välja att samla dyrar krediter och lån.

Prisgaranti

SevenDay erbjuder en prisgaranti, vilket innebär att om du lyckas få ett bättre låneerbjudande hos någon annan långivare, matchar SevenDay deras erbjudande.

Låneskydd

Som låntagare hos SevenDay kan du teckna ett låneskydd. Det täcker upp kostnader om du skulle bli sjukskriven eller arbetslös. Försäkringen kan tecknas utifrån särskilda villkor hos SevenDay.

Samla lån hos SevenDay

Du kan även ansöka om lån för att samla lån och lösa dyrare krediter och på så sätt sänka din månadskostnad. Genom att samla dina lån till ett lån hos SevenDay kan du på sikt få en bättre kreditvärdighet.

Sparkonto och sparränta från SevenDay

Hos SevenDay kan du få hög sparränta på dina sparpengar. Du får en av de högsta sparräntor som sätts in på ditt bankkonto varje månad. Ditt sparande är inte bundet vilket innebär att du kan göra så många fria uttag du vill. På SevenDays sparkonto kan du sätta in 10 000 – 500 000 kronor för att kunna få deras bästa ränta. Kontot öppnar du enkelt online eller genom deras kundtjänst.


Grundvillkor för att få låna med SevenDay Privatlån

För att kunna ansöka om ett SevenDay Privatlån behöver minst följande krav i listan nedan vara uppfyllda. Även om du uppfyller alla krav innebär det inte per automatik att de beviljar din ansökan. Om du har en medlåntagare kan du få mer förmånligare lånevillkor och det ger dig bättre förutsättningar för att kunna få en låg ränta.

 • Du behöver vara minst 20 år
 • Din årsinkomst ska vara på minst 120 000 kr innan skatt (om du har medsökande räcker det att någon av er har den inkomsten)
 • Du ska vara svensk medborgare och ha varit folkbokförd i Sverige minst 3 år
 • Du får inte har några betalningsanmärkningar eller något skuldsaldo hos Kronofogden

Ansök om privatlån här


Frågor & svar

Kan jag lösa lån i förtid hos SevenDay?

Ja, du kan alltid välja att lösa hela eller delar av lånet tidigare och det medför inga extrakostnader. Vill du lösa hela lånet är det viktigt att du anger rätt slutsumma och bäst är att kontakta Kundcenter via telefon innan du gör inbetalningen.

Kan man ansöka om betalningsfri månad?

Ja, efter sex korrekta inbetalningar kan du använda en betalningsfri månad. Du kan få betalningsfria månader tre gånger för en tolvmånadersperiod, men inte två månader efter varandra. För att använda dig av en betalningsfri månad ansöker du enklast på Mina sidor eller kontaktar Kundcenter.