Jämför lån och låna pengar med låg ränta med bästa lånetjänsten, Bästa-lånet.se. När du letar efter bästa lånet med lägsta räntan är en jämförelse viktig att göra. Då blir det enkelt att hitta det lån som passar dig och din ekonomi allra bäst. Här på Bästa-lånet.se får du hjälp med att hitta de bästa långivarna, bankerna och låneförmedlarna.

Med vår jämförelsetjänst för lån behöver du inte leta upp alla banklån själv för att jämföra räntor och villkor. Det har vi redan gjort åt dig så att du kan spara både tid och pengar.

Testa vår lånetjänst!

Låneförmedlare

Ska du låna pengar och undrar vilken låneförmedlare som är bäst för privatlån? Antal låneförmedlare har ökat snabbt i Sverige de senaste åren och det kan vara svårt som konsument att veta vilka låneförmedlare som är seriösa. För att underlätta för dig har vi samlat Sveriges bästa låneförmedlare i vår lånetjänst för att du lättare ska hitta bästa låneförmedlaren att låna pengar hos.

Om du lånar via en låneförmedlare som Zmarta, Lendo eller Lånekoll gör de jämförelsen åt dig direkt hos flera banker, med bara en kreditupplysning per låneförmedlare. För varje ansökan kan du jämföra privatlån från över 30 olika låneinstitut och banker och dessutom låna upp till 600 000 kr. Genom att sända in en enda ansökan kan man få ett låneerbjudande från alla långivare som samarbetar med låneförmedlaren. Perfekt om man är ny på lånemarknaden och osäker på vilken långivare man ska använda sig till. Genom att använda deras lånetjänst får du många olika låneerbjudanden och kan sedan jämföra dessa mot varandra och dessutom helt kostnadsfritt.

Vill du inte själv lägga tid på att jämföra kan du välja att använda en låneförmedlare. De i sin tur fungerar som lånetjänster:

  • Zmarta – Jämför privatlån hos 35 st långivare, bolån och försäkringar
  • Lendo – Jämför privatlån, billån och företagslån hos upp till 40 st långivare
  • Lånekoll – Jämför privatlån och bolån hos 29 st långivare

Sök privatlån hos flera långivare samtidigt med en låneförmedlare. Du väljer det bästa erbjudandet och det tas bara 1 kreditupplysning, svar inom 24 timmar.

Se alla billiga låneförmedlare

Jämför lån bäst i test med bästa lånetjänsten

Det är många som går miste om tusentals kronor utan att ens veta om det. Spara pengar och få lägre räntor genom att använda vår populära lånetjänst!

På den svenska lånemarknaden finns det ett stort antal kreditgivare och även ett stort utbud av sajter som jämför olika slags lån. Ändå nöjer sig många med att välja första bästa lånet som erbjuds och ofta från sin traditionella bank där man har sitt privatkonto. Det finns mycket att vinna på att i stället lägga lite tid på att göra jämförelser. Det är egentligen det enda sättet för att kunna hitta det allra billigaste lånet.

Det är gratis att använda vår lånetjänst och du kan göra en ansökan och få svar direkt. Genom att jämföra lån bäst i test hos de långivare vi presenterar hittar du det bästa privatlånet med låg ränta med schyssta villkor.

Jämför bäst lån med låg ränta hos oss. När du hittat det lån som passar dig allra bäst klickar du in dig på långivarens webbplats och kan göra din ansökan online.