Få betalt för att svara på betalda enkäter och undersökningar. Ett bra extrajobb för att tjäna extra pengar är genom att delta i betalda undersökningar och enkäter eller att testa och betygsätta produkter. Varje enkät kan ge allt ifrån någon krona eller ibland upp till 120 kr eller mer.

Det är ett enkelt sätt för att få en extrainkomst hemifrån. Det finns ett bra utbud med svenska sidor där du får betalt för att vara med i paneler, svara på enkäter, opinions- och marknadsundersökningar. Ett enkelt jobb med att svara på enkät och tjäna pengar. Det är gratis att registrera sig och du kan få betalt i kontanter, presentkort eller produkter.

 • Utför panelundersökningar genom Kundpanel.se och tjäna allt från 3 – 40 kr och ibland mer per undersökning.
  Registrera dig och svara på deras undersökningar. Där kan du få betalt genom Paypal eller i form av en trisslott eller ett presentkort hos Tidningskungen till tidningsprenumerationer eller Filmstaden till biobiljetter eller ett Gogift Superpresentkort.
 • Gör panelundersökningar via Norstatpanel och tjäna över 500 kr från din laptop.
  Det är lätt att registrera dig på Norstat och tjäna pengar på enkäter. När du är klar får du pengarna utbetalda antingen till ditt konto eller som presentkort. Smidigt och enkelt!
 • Utför panelundersökningar genom MonoSurveys och tjäna några hundra kronor varje månad!
  Registrera dig och skapa ett konto på MonoSurveys och besvara deras undersökningar. Där kan du få betalt genom Paypal, PaySafe eller i form av ett Amazon Presentkort!
 • Toluna
 • YouGov
 • Survey Bee
 • Triaba
 • PanelSök
 • Betalda Enkater Online
Extrajobb svara på enkäter

Att ha ett extrajobb med att svara på undersökningar för att tjäna extra pengar är visserligen inget du blir rik på men kan vara ett välkommet tillskott i ekonomin. Genom att gå med i så många företag som möjligt kan du få ihop en slant genom att få betalt för att svara på enkäter för pengar.

Tjäna pengar på att delta i betalda undersökningar.
Tjäna pengar på att delta i betalda undersökningar som extra inkomst hemifrån

Fler tips för att tjäna pengar

Har du ännu inte hittat något att tjäna pengar på bland våra tips?

Se fler idéer och förslag på hur du kan tjäna pengar och som kan ge mer pengar i plånboken och på kontot!