Är du trött på att inte ha tillräckligt med pengar? Eller du är kanske bara intresserad av att tjäna mer med en extra inkomst? Här får du tips på hur du kan tjäna pengar hemifrån seriöst när du vill jobba platsoberoende på dina villkor.

1. Tjäna extra hemifrån med affiliate marketing

Att tjäna pengar genom med affiliate marketing innebär att du marknadsför produkter från andra företag. När någon köper dessa produkter genom länkar på din hemsida, blogg eller sociala medier kan du tjäna en viss provision.

Genom att skapa bra och intressant innehåll kan du tjäna stora pengar för att du får mycket trafik genom att ligga högt i sökresultaten på Google. Likaså kan du få mycket förljare i sociala medier och på så sätt tjäna ihop mycket provision.

Det här är ett bra sätt att tjäna extra hemifrån och få en passiv inkomst. Spana in vilka produkter och företag du kan marknadsföra genom Adtraction.

2. Tjäna extra pengar på betalda undersökningar

Ett enkelt sätt att tjäna extra pengar är genom att delta i betalda undersökningar. Det finns många svenska tjänster där du får betalt för att svara på undersökningar och enkäter.

Det är gratis att registrera sig och det är enkelt att komma igång med att tjäna pengar. Det är riktigt lättförtjänta pengar och hur mycket du får i provision varierar. Du kan få betalt i kontanter eller presentkort.

3. Se över dina lån

Om du har lån kan du tjäna pengar genom att minska dina utgifter. Som ränteläget ser ut just nu och med den stora konkurrensen från internetbanker är det läge att förhandla om räntan på dina lån. Alternativt kan du samla flera lån i ett samlingslån. Du kan tjäna flera tusen varje månad bara på minskade räntekostnader.

4. Hjälp företag med digital marknadsföring

Ett enkelt sätt att tjäna extra pengar hemifrån är genom att hjälpa företag med digital marknadsföring. Erbjud hjälp med att ta fram en marknadsföringsstrategi, kampanjer, annonser, sociala medier med mera. Här finns det bra med pengar att tjäna!

5. Jobba hemifrån med kundtjänst och support

Ett lätt sätt att tjäna pengar på hemifrån är att arbeta med kundtjänst och support. En del företag kan erbjuda att samtal kan ringas via datorn eller att samtalen kopplas till din telefon. Lediga jobb inom kundtjänst och support kan du ofta hitta via Arbetsförmedlingen.

6. Skriv artiklar hemifrån som skribent

Tycker du om att skriva och samtidigt är bra på stavning och grammatik kan du tjäna pengar hemifrån genom att jobba som skribent. Skriv artiklar för en tidning, någon annans blogg eller skriv en egen bok.

För att skaffa dina första kunder kan du börja sälja dina tjänster och börja tjäna pengar på Fiverr. Ett perfekt sätt att tjäna extra pengar hemifrån.

7. Att tjäna pengar kan också handla om en minskad utgift

Tjäna pengar kan man också genom en minskad utgift så att du får mer pengar kvar av lönen. Ta med en matlåda till jobbet. En utelunch kan kosta mellan 60-70 kr medan maten i en matlåda kostar runt 20kr. Det blir en besparing på 1 000kr på en månad.

8. Arbeta som virtuell assistent eller konsult

Du kan börja frilansa som virtuell assistent eller konsult inom det du är bra på och arbeta hemifrån. Med allt fler digitaliserade arbetsuppgifter kan du arbeta inom många branscher med en rad olika arbetsuppgifter för att tjäna pengar hemma. Du kommer överens med din kund om ett visst antal timmar per månad och vad du ska hjälpa till med.

Det finns gott om företag som inte har behov eller råd att heltidsanställa assistenter. Arbetsuppgifterna kan vara alltifrån att bokföra kvitton, planera kalendern, boka middagar, sortera inkommande e-post, sköta sociala medier, marknadsföring med mera.

9. Tjäna extra pengar hemifrån snabbt med network marketing

Du kan tjäna extra pengar hemifrån med network marketing. Det innebär att du arbetar som fristående säljare med homeparty. Ett snabbt sätt att tjäna pengar genom att ha en visning. Passa på att sälja flera olika produkter vid ett och samma homeparty så tjänar du snabbt pengar hemifrån!

10. Telefonintervjuer och marknadsundersökningar

Att arbeta med telefonintervjuare och att jobba med marknadsundersökningar är extrajobb hemifrån där du kan tjäna pengar enkelt. Ofta har du även möjlighet att få jobba så mycket du kan och vill och kan själv styra ditt eget arbetsschema genom att boka in dina arbetspass. Det går ofta att hitta jobb genom Ipsos och Kantar Sifo.

11. Paketering jobba hemifrån

Paketering, kuvertering och sortering är saker du kan arbeta med hemifrån.

12. Ta hand om sociala medier

Det händer ofta att företag inte hinner med att uppdatera sina profiler på sociala medier på flera månader. Om du själv är flitig användare av sociala medier vet du troligtvis hur det ska skötas mycket bättre. Be att få ta hand om deras sociala medier för att öka deras varumärkeskännedom och hitta nya kunder.

Tjäna extra pengar vid sidan av jobbet

Vill du tjäna pengar vid sidan av jobbet? Det finns många möjligheter till att tjäna pengar online och hemma. Kolla in vilka möjligheter det finns med jobb som ger dig en extra inkomst varje månad.

Tjäna mycket pengar på kort tid

Letar du efter tips för att få pengar snabbt och akut på kontot?

  • Sälj saker du inte behöver på loppis.
  • Panta saker hos en pantbank.
  • Hyr ut ett rum eller en lägenhet.
  • Tjäna pengar som hund- eller kattvakt.
  • Låna pengar akut.

Tjäna pengar hemifrån gratis

Tjäna extra pengar hemifrån med snabba, gratis och seriösa tips på extra inkomster. Hitta de bästa sätten att få extrainkomster nu med våra tips!